Salade2Go

Salade2Go is een Restaurant gelegen aan Klein Mariënburg 14 in Nijmegen.

Meer informatie over Salade2Go in Nijmegen

Salade2Go is een restaurant waar je online bestellingen kunt plaatsen. Ze hebben een menukaart met verschillende salades, bowls en bijgerechten. Klanten geven het restaurant een hoge beoordeling van 5 sterren. Als je via de website of app bestelt, krijg je een gratis bestekset erbij. Je kunt ook punten sparen bij elke bestelling en bij 5 punten krijg je 20% korting. Het is handig om de app te downloaden voor sneller en eenvoudiger bestellen. Salade2Go heeft regelmatig acties en aanbiedingen, dus het is de moeite waard om hun website en app in de gaten te houden. Daarnaast zijn er populaire gerechten zoals de Create Your Own Salad en de Crispy Chicken Bowl. Ook hebben ze verschillende voordeel menu's waaruit je kunt kiezen. Het restaurant biedt ook Poke Bowls aan, waarbij je zelf kunt samenstellen of kunt kiezen uit specialiteiten. Verder hebben ze ook soep, bijgerechten, wraps, koude dranken en yoghurt als toetje. Helaas is de website op dit moment gesloten, maar je kunt wel vooruitbestellen voor bezorging.

Wil je weten wat Salade2Go verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salade2Go of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salade2Go? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salade2Go het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Salade2Go reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salade2Go

Bezoekers bekeken ook