Panaché

Panaché is een Restaurant gelegen aan Passage Molenpoort 40 in Nijmegen.

Meer informatie over Panaché in Nijmegen

Beste gasten, leveranciers en medewerkers, wij moeten helaas mededelen dat ons restaurant Panaché voorgoed de deuren heeft gesloten. We willen jullie allemaal bedanken voor jullie onvoorwaardelijke steun gedurende de jaren. Zonder jullie zou ons restaurant niet hebben kunnen bestaan. Aan onze gasten, bedankt voor jullie vertrouwen en we hopen dat jullie mooie herinneringen aan ons restaurant zullen koesteren. Aan onze leveranciers, bedankt voor de fijne samenwerking en jullie belangrijke rol in ons succes. En aan onze medewerkers, jullie waren de ruggengraat van ons bedrijf. We zijn trots op alles wat we samen hebben bereikt en willen jullie bedanken voor jullie harde werk, toewijding en loyaliteit. Hoewel we afscheid moeten nemen, zijn we dankbaar voor de mooie momenten die we hebben mogen beleven. Met vriendelijke groeten, Fam. Huisman.

Wil je weten wat Panaché verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Panaché of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Panaché? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Panaché het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Panaché reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Panaché

Bezoekers bekeken ook