Spare-Rib Grill Van Dam

Spare-Rib Grill Van Dam is een Restaurant gelegen aan Berg en Dalseweg 46-A in Nijmegen.

Meer informatie over Spare-Rib Grill Van Dam in Nijmegen

Van Dam BBQ Ribs & More bereidt alles in hun eigen keuken, wat je goed proeft in de smaak. Ze hebben nu ook een nieuwe KOPA BBQ, de grootste houtskoolBBQ die er is. De openingstijden van Van Dam BBQ Ribs & More zijn als volgt: maandag van 16:00 tot 21:30, dinsdag tot en met vrijdag van 16:00 tot 21:30, zaterdag van 16:00 tot 21:30, en zondag van 15:00 tot 21:30. Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@spareribsnijmegen.nl of bellen naar 024-3602582.

Wil je weten wat Spare-Rib Grill Van Dam verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Spare-Rib Grill Van Dam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Spare-Rib Grill Van Dam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Spare-Rib Grill Van Dam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Spare-Rib Grill Van Dam reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Spare-Rib Grill Van Dam

Bezoekers bekeken ook