Het Restaurant ROC Nijmegen

Het Restaurant ROC Nijmegen is een Restaurant gelegen aan Campusbaan 6 in Nijmegen.

Meer informatie over Het Restaurant ROC Nijmegen in Nijmegen

Het Restaurant in Nijmegen is een leerbedrijf van ROC Nijmegen waar Horeca-studenten lunches, diners en koffiespecialiteiten bereiden. Het restaurant is geopend van maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 22.00 uur. Op maandagavond wordt er een culinair driegangendiner geserveerd door de leerlingkoks van de Cas Spijkers Academie. Op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag staan de studenten van de Horeca-opleiding achter het fornuis. Je kunt hier lunchen tussen 12.00 en 13.30 uur en dineren vanaf 18.00 uur. Het restaurant biedt horecakwaliteit voor studentenprijzen, aangezien de studenten het restaurant zelfstandig runnen. Het restaurant is gesloten op vrijdag, tijdens schoolvakanties, toetsweken, excursies en weekenden. Er is parkeergelegenheid beschikbaar voor zowel fietsen als auto's. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Het Restaurant.

Wil je weten wat Het Restaurant ROC Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Restaurant ROC Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Restaurant ROC Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Restaurant ROC Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Het Restaurant ROC Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Restaurant ROC Nijmegen

Bezoekers bekeken ook