Restaurant Brass.

Restaurant Brass. is een Restaurant gelegen aan Grote Boel 20 in Nijmegen.

Meer informatie over Restaurant Brass. in Nijmegen

BRASS is een nieuw restaurant in Nijmegen dat in oktober 2020 haar deuren opende. Het restaurant bevindt zich in een nieuwe woonwijk en ligt aan het water, omringd door natuur. BRASS biedt een gezellige sfeer en shared dining, waarbij gasten kunnen genieten van pure kwaliteit. Op het menu staan zowel klassieke gerechten als verrassende en nieuwe smaken. Gasten kunnen ervoor kiezen om verschillende gerechten te delen of hun favoriete gerecht voor zichzelf te houden. Daarnaast biedt BRASS ook cocktails en bites aan. Reserveren is handig en kan eenvoudig via de website. Ook is er een cadeaubon verkrijgbaar voor de echte food lover. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag. Het adres van BRASS is Grote Boel 206515 XA Nijmegen.

Wil je weten wat Restaurant Brass. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Brass. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Brass.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Brass. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Restaurant Brass. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Brass.

Bezoekers bekeken ook