De Refter

De Refter is een Restaurant gelegen aan Erasmusplein 3 in Nijmegen.

Meer informatie over De Refter in Nijmegen

De Refter is het restaurant op de campus waar je een ruime keuze hebt aan verse en gezonde gerechten. Je kunt kiezen uit Italiaanse gerechten, vegan maaltijden, hamburgers en wokgerechten. Je kunt zelfs online hamburgers en pizza's bestellen. De openingstijden van de verschillende counters variëren, maar over het algemeen zijn ze geopend van maandag tot en met donderdag van 12:00 tot 14:00 uur en van 17:00 tot 19:00 uur, en op vrijdag van 12:00 tot 14:00 uur. Daarnaast zijn er ook andere cafés op de campus, zoals het CultuurCafé en The Yard, waar je terecht kunt voor drankjes en snacks. Volg De Refter op Instagram voor updates en neem contact op als je vragen of klachten hebt.

Wil je weten wat De Refter verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Refter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Refter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Refter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar De Refter reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Refter

Bezoekers bekeken ook