Meneer Vos

Meneer Vos is een Restaurant gelegen aan Winkelsteegseweg in Nijmegen.

Meer informatie over Meneer Vos in Nijmegen

Bij Meneer Vos in Nijmegen kun je terecht voor lunchen, vergaderen, iets drinken en iets vieren. Deze unieke vergaderlocatie biedt diverse zalen die gebruikt kunnen worden voor vergaderingen, trainingen en bijeenkomsten. Daarnaast heeft het lunchcafé een rustig terras waar je heerlijk kunt ontspannen. Meneer Vos is gevestigd op locatie De Winckelsteegh, een mooi terrein met veel groen en ruimte. Dit zorgt voor een unieke en inspirerende omgeving. De zalen zijn op werkdagen te huur van 08.00 tot 18.00 uur en in het weekend tijdens de openingstijden van het lunchcafé en terras.

Wil je weten wat Meneer Vos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meneer Vos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meneer Vos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meneer Vos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Meneer Vos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meneer Vos

Bezoekers bekeken ook