Grut eten & drinken

Grut eten & drinken is een Restaurant gelegen aan Berg en Dalseweg 236 in Nijmegen.

Meer informatie over Grut eten & drinken in Nijmegen

Grut is een culinair eetcafé in Nijmegen-Oost dat al meer dan 40 jaar bestaat. Het begon als studentenkroeg en is uitgegroeid tot een restaurant met een informele sfeer. Het menu is een mix van verschillende keukens, bereid met verse en seizoensgebonden ingrediënten. Ze serveren de gerechten met bijpassende wijnen en bieren. Daarnaast zijn ze altijd op zoek naar nieuwe wijn- en spijscombinaties. Het vlees en de groenten worden lokaal ingekocht en de vis komt van een topleverancier in Rotterdam. Het menu verandert wekelijks en kan worden gevonden op de website, krijtborden in het restaurant en op sociale media. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag en werkt gedeeltelijk met reserveringen. Tijdens de feestdagen is Grut geopend op kerstavond en eerste kerstdag, maar gesloten op tweede kerstdag, oudjaarsavond en nieuwjaarsdag. Het adres is Berg en Dalseweg 236 in Nijmegen.

Wil je weten wat Grut eten & drinken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grut eten & drinken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grut eten & drinken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grut eten & drinken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Grut eten & drinken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grut eten & drinken

Bezoekers bekeken ook