bodega zarzuela

bodega zarzuela is een Restaurant gelegen aan Daalseweg in Nijmegen.

Meer informatie over bodega zarzuela in Nijmegen

Bienvenido a Zarzuela, een gezellig Spaans en Mexicaans restaurant in Nijmegen Oost, dat van dinsdag tot en met zondag geopend is vanaf 17:00 uur. Op zondag is er alleen een Mexicaanse kaart beschikbaar en op maandag is het restaurant gesloten. In het restaurant kun je genieten van de fijnste producten uit de Spaanse keuken, zoals sangria en tortilla, evenals goed gekruide vlees- en visgerechten en smaakvolle vegetarische gerechten. Er is ook een terras waar je buiten van de Spaanse sferen kunt genieten. Het restaurant heeft een uitgebreide menukaart en je hebt ook de mogelijkheid om gerechten af te halen. Ze hebben regelmatig acties en bijzondere gerechten die niet op de kaart staan. Gasten zijn erg tevreden over het eten en de keuzemogelijkheden voor vegetariërs. Het menu biedt een combinatie van Spaanse en Mexicaanse gerechten. Je kunt het menu online bekijken en meteen een tafel reserveren. Ook is het mogelijk om de heerlijke Mexicaanse gerechten af te halen.

Wil je weten wat bodega zarzuela verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van bodega zarzuela of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij bodega zarzuela? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je bodega zarzuela het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar bodega zarzuela reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. bodega zarzuela

Bezoekers bekeken ook