Humphrey's

Humphrey's is een Restaurant gelegen aan Mariënburg 59 in Nijmegen.

Meer informatie over Humphrey's in Nijmegen

In het hart van Nijmegen, tegenover bioscoop Lux, ligt restaurant Humphrey's. Het restaurant is gevestigd in een voormalig filmhuis en monumentaal bankgebouw. Het interieur is sfeervol met authentieke art deco elementen, veel planten en een groot zonnig terras. Het restaurant biedt een heerlijk en vers bereid diner met lokale producten. Er zijn verschillende ruimtes met gezellige plekjes en een parkgevoel dankzij mozaïek, hout en groen. Voor groepen is er een private dining en er zijn arrangementen in samenwerking met 'EnjoyVR Nijmegen'. Het restaurant biedt een 3-gangenmenu met keuze uit vlees-, vis-, vegetarische en veganistische gerechten. Er wordt rekening gehouden met speciale dieetwensen en allergieën. Reserveren kan via de website of telefonisch.

Wil je weten wat Humphrey's verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humphrey's of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humphrey's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humphrey's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Humphrey's reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humphrey’s

Bezoekers bekeken ook