De Meesterproef

De Meesterproef is een Restaurant gelegen aan Waalbandijk 14 in Nijmegen.

Meer informatie over De Meesterproef in Nijmegen

Met pijn in hun hart kondigen de eigenaren van De Meesterproef aan dat het restaurant eind september zal sluiten. Sinds 2014 is De Meesterproef geopend als een van de eerste huurders van het Honigcomplex in Nijmegen. Samen met andere partijen hebben ze plannen ontwikkeld om een deel van het Honigcomplex te renoveren en er een creatief en levendig centrum voor het Waalfront van te maken. Helaas is het door het vertrek van belangrijke collega's en de bouwwerkzaamheden niet langer mogelijk om De Meesterproef open te houden. Ze bedanken hun gasten voor hun steun en trouwe bezoek en nodigen hen uit om nog een laatste keer te komen genieten tot eind september. Het restaurant maakt gebruik van lokale producten en bereidt gerechten gebaseerd op groenten. Na de sluiting van De Meesterproef zal er een nieuw restaurant ontwikkeld worden in het Honigcomplex, dat naar verwachting tussen eind 2024 en eind 2025 zal openen.

Wil je weten wat De Meesterproef verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Meesterproef of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Meesterproef? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Meesterproef het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar De Meesterproef reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Meesterproef

Bezoekers bekeken ook