Vurrukkulluk

Vurrukkulluk is een Restaurant gelegen aan Heyendaalseweg 243 in Nijmegen.

Meer informatie over Vurrukkulluk in Nijmegen

Restaurant Vurrukkulluk is een gemoedelijk bourgondisch restaurant in de wijk Brakkenstein in Nijmegen. Ze serveren dagverse gerechten en zijn ook geschikt voor grotere gezelschappen en zakelijke diners. Het restaurant heeft een ruime opstelling en goede akoestiek, zodat je ongestoord kunt communiceren. Bij mooi weer kun je ook dineren op het terras of in de sfeervolle achtertuin. De menukaart wordt elke 4 maanden vernieuwd met spannende en verrukkelijke gerechten. Het restaurant is gelegen aan de Heyendaalseweg 243 in Nijmegen en is 5 dagen per week geopend van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 17.00 uur. De keuken is geopend tot 21.30 uur. Je kunt contact met hen opnemen via 024 3882434 of info@vurrukkulluk.nl.

Wil je weten wat Vurrukkulluk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vurrukkulluk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vurrukkulluk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vurrukkulluk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Vurrukkulluk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vurrukkulluk

Bezoekers bekeken ook