Wijck

Wijck is een Restaurant gelegen aan Voorstadslaan 130 in Nijmegen.

Meer informatie over Wijck in Nijmegen

Wijck is een lunch café waar je terecht kunt voor een kopje koffie, lunch of borrel. Ze serveren lekkere broodjes, salades, borrelplanken en diverse dranken in een huiselijke sfeer. Het café is geschikt voor zowel kinderen als zakelijke afspraken en vrije tijd. Daarnaast organiseren ze evenementen en kun je bij hen terecht voor het organiseren van jouw eigen borrel. De openingstijden zijn van 11.00 uur tot 17.00 uur en op donderdag zijn ze geopend tot 21.30 uur. Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@wijcknijmegen.nl.

Wil je weten wat Wijck verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wijck of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wijck? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wijck het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Wijck reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wijck

Bezoekers bekeken ook