Lume Nijmegen

Lume Nijmegen is een Restaurant gelegen aan Lange Hezelstraat 78 in Nijmegen.

Meer informatie over Lume Nijmegen in Nijmegen

In de Lange Hezelstraat in Nijmegen bevindt zich Lume!, een gezellige Spaanse eetbar waar je kunt genieten van heerlijk Galicisch eten. Hier kun je onder andere Paella, Tapas en Pinxtos proeven en je even in het zonnige Spanje wanen, zelfs op druilerige Nederlandse dagen. Lume! biedt een authentieke Spaanse eetervaring, van tortilla de patatas tot pintxos en taco's, die samen met een glas Spaanse wijn zorgen voor een ware smaakbeleving. Het restaurant is geopend van maandag tot vrijdag van 17:00 tot 22:00 uur en op zaterdag en zondag van 13:30 tot 22:00 uur. Dus kom snel langs en ontdek Lume!

Wil je weten wat Lume Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lume Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lume Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lume Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Lume Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lume Nijmegen

Bezoekers bekeken ook