Restaurant De Nieuwe Winkel

Restaurant De Nieuwe Winkel is een Restaurant gelegen aan Gebroeders van Limburgplein 7 in Nijmegen.

Meer informatie over Restaurant De Nieuwe Winkel in Nijmegen

Wij zijn een restaurant in Nijmegen dat gelooft in botanische gastronomie. We maken heerlijke gerechten van doodgewone planten. Ons restaurant is gevestigd aan het Gebroeders van Limburgplein 7 in Nijmegen, Nederland. Je kunt ons telefonisch bereiken op 024 - 322 50 93, van maandag tot en met zaterdag vanaf 2.00 uur 's middags. Let op: we zijn bezig met het overstappen naar een nieuw reserveringssysteem. Als je een reservering wilt maken voor de periode tot 8 december, kun je dit doen onder het seizoen "Overvloed". Voor reserveringen vanaf 8 december en daarna, klik je op "Winterslaap".

Wil je weten wat Restaurant De Nieuwe Winkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant De Nieuwe Winkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant De Nieuwe Winkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant De Nieuwe Winkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Restaurant De Nieuwe Winkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant De Nieuwe Winkel

Bezoekers bekeken ook