Breeze

Breeze is een Restaurant gelegen aan Weg door Jonkerbos 90 in Nijmegen.

Meer informatie over Breeze in Nijmegen

Spa Lounge Breeze is een ontspanningsruimte gelegen in de Thermen van Sanadome. In de lounge is er een grote open haard met comfortabele banken waar je tot rust kunt komen met een tijdschrift of boek, onder het genot van een kopje koffie en gebak. Je kunt ook kiezen uit vruchtensappen, smoothies of huisgemaakte Ice Tea. Buiten in de Thermentuin kun je op een ligbedje genieten van een drankje en gezond hapje. De lounge is dagelijks geopend van 09.00 tot 22.30 uur. Daarnaast biedt Sanadome exclusieve deals en kortingen voor leden, evenals nieuwsupdates. Je kunt contact opnemen via telefoon, e-mail of Facebook Messenger. Verder zijn er nog andere informatie beschikbaar zoals openingstijden, prijzen, cadeaubonnen, vacatures en duurzame initiatieven.

Wil je weten wat Breeze verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Breeze of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Breeze? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Breeze het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Breeze reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Breeze

Bezoekers bekeken ook