Pizzeria Fifty Fifty

Pizzeria Fifty Fifty is een Restaurant gelegen aan Van Hogendorpstraat 130 in Nijmegen.

Meer informatie over Pizzeria Fifty Fifty in Nijmegen

In deze tekst worden verschillende gerechten beschreven die je kunt bestellen. Er zijn kapsalons met donervlees, kipdoner, lams shoarma en kipfilet. Daarnaast zijn er verschillende soorten pizza's, zoals pizza met salami, ham, champignons, ui en organo. Ook zijn er calzones met shoarma, doner, kipfilet en groenten. Verder worden er pasta's aangeboden met verschillende sauzen en ingrediënten, zoals gehakt, tonijn en champignons. Er zijn ook verschillende kipgerechten, hotwings, schotels en broodjes verkrijgbaar. En tot slot kun je friet bestellen met verschillende sauzen, zoals mayo, curry, satesaus en ui, al dan niet met een frikandel erbij.

Wil je weten wat Pizzeria Fifty Fifty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pizzeria Fifty Fifty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pizzeria Fifty Fifty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pizzeria Fifty Fifty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Pizzeria Fifty Fifty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pizzeria Fifty Fifty

Bezoekers bekeken ook