Valdin

Valdin is een Restaurant gelegen aan Van Peltlaan 4 in Nijmegen.

Meer informatie over Valdin in Nijmegen

Restaurant Valdin is een gezellig restaurant in Nijmegen dat 7 dagen per week geopend is voor lunch, borrel en diner. Het restaurant heeft 80 zitplaatsen binnen en 50 zitplaatsen op het terras. Daarnaast is er een borrelruimte beschikbaar voor maximaal 80 personen. Boven het restaurant bevindt zich Hotel La Boutique, een boetiekhotel met 13 nieuwe tweepersoonskamers, familiekamers en studio's met keuken en eigen terras. Het hotel is de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Nijmegen. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van het hotel. Bij vragen kunt u contact opnemen via e-mail of telefoon. Het team van Valdin staat klaar om u van dienst te zijn.

Wil je weten wat Valdin verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Valdin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Valdin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Valdin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Valdin reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Valdin

Bezoekers bekeken ook