BUUV. Nijmegen

BUUV. Nijmegen is een Restaurant gelegen aan Hazenkampseweg 312 in Nijmegen.

Meer informatie over BUUV. Nijmegen in Nijmegen

Bij BUUV. kun je vrienden ontmoeten en maken en genieten van goede, eerlijke producten. Ze bieden koffie, borrel, lunch en avondeten aan in een gezellige sfeer bij het mooie Goffertpark. Je kunt bij BUUV. ook heerlijk ontbijten en genieten van hun gevarieerde lunchkaart met gerechtjes om te delen. Daarnaast houden ze van speciaalbier en mooie wijnen. Vanaf het voorjaar van 2023 kun je bij BUUV. ook picknicken in het park met een goed gevulde picknickmand. Tijdens een wandeling door het Goffertpark kun je ook koffie to go krijgen. De huidige openingstijden zijn op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag van 09:30 tot ca. 20:30u, op vrijdag tot 21:00u en op zondag tot ca. 19:00u. Op maandag zijn ze gesloten, behalve tijdens de Paasdagen/Pinksteren en grote concertdagen in het Goffertpark.

Wil je weten wat BUUV. Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BUUV. Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BUUV. Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BUUV. Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar BUUV. Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BUUV. Nijmegen

Bezoekers bekeken ook