Villa Voorstad

Villa Voorstad is een Restaurant gelegen aan Marialaan 106 in Nijmegen.

Meer informatie over Villa Voorstad in Nijmegen

Bij Villa Voorstad kunt u terecht voor een heerlijke maaltijd. Het eetcafé is gelegen in de voorstad van Nijmegen en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een eetcafé +. U kunt bij ons terecht voor zowel een uitgebreide lunch als diner, maar ook voor een snelle hap. We zijn open van dinsdag tot en met zondag. Naast koffie van Peeze serveren we ook zelfgemaakte taart, waarvan de Monchoutaart een favoriet is onder onze gasten. We zijn zes dagen per week geopend vanaf 11.00 uur, behalve op maandag. U kunt bij ons gratis parkeren en gebruik maken van wifi. Reserveren is niet verplicht, maar wel aan te raden. Voor groepen kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons bereiken via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Villa Voorstad verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Villa Voorstad of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Villa Voorstad? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Villa Voorstad het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Villa Voorstad reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Villa Voorstad

Bezoekers bekeken ook