Marina

Marina is een Restaurant gelegen aan Weg door Jonkerbos 90 in Nijmegen.

Meer informatie over Marina in Nijmegen

Spa Restaurant Marina is een self-service restaurant in de Thermen waar gasten in badkleding en badjas kunnen genieten van heerlijk eten en drinken. Het restaurant biedt koffie, thee, gebak, lunch en diner aan, met een prachtig uitzicht over de Thermaal baden van Sanadome. Daarnaast is Marina dagelijks geopend van 12.00 tot 22.00 uur. Verder biedt Sanadome exclusieve deals en kortingen aan voor leden, evenals nieuwsupdates. Het restaurant is te bereiken via telefoon, e-mail, Facebook Messenger en een contactformulier. Daarnaast is er informatie beschikbaar over openingstijden, prijzen van de Thermen, cadeaubonnen, vacatures en veelgestelde vragen. Sanadome heeft ook duurzame initiatieven, zoals de Sanadome Foundation, stadsbijen en klimaatneutraliteit. Het hotel en de spa bevinden zich in Nijmegen en zijn geregistreerd onder het K.v.K. nummer 10143700. Ten slotte biedt Sanadome exclusieve deals en kortingen aan voor leden, evenals nieuwsupdates.

Wil je weten wat Marina verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Marina of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Marina? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Marina het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Marina reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Marina

Bezoekers bekeken ook