A chicken Nijmegen

A chicken Nijmegen is een Restaurant gelegen aan Willemsweg 61 in Nijmegen.

Meer informatie over A chicken Nijmegen in Nijmegen

Bij A Chicken kun je nu profiteren van verschillende acties en aanbiedingen. Zo krijg je bij bestellingen boven de €50,- een gratis krokante kipburger met de actiecode BUCKET5. Daarnaast krijg je 15% korting op bezorgbestellingen en 20% korting op afhaalbestellingen via de website en app bij besteding vanaf €25,00. Verder kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van unieke kortingen en acties. Op de menukaart vind je onder andere kumpir, speciale beef burgers en wraps, A Chicken menu's, buckets, kipburgers, rundvlees burgers, veggie burgers en wraps. Kortom, er is voor ieder wat wils bij A Chicken!

Wil je weten wat A chicken Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van A chicken Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij A chicken Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je A chicken Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar A chicken Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. A chicken Nijmegen

Bezoekers bekeken ook