Restaurant Izzi B.V.

Restaurant Izzi B.V. is een Restaurant gelegen aan Vismarkt 3 in Nijmegen.

Meer informatie over Restaurant Izzi B.V. in Nijmegen

iZZi is een restaurant dat Aziatische gerechten serveert uit verschillende culinaire hoeken van Azië. Ze bieden een gevarieerd menu aan, van sushi en dimsum tot gestoomde oesters en lamsracks. Ze werken alleen met verse ingrediënten van topkwaliteit en hebben ook vegetarische opties. Het restaurant staat bekend om hun slogan "BEST SUSHI IN TOWN" en streven ernaar om hun gasten een geweldige culinaire ervaring te bieden. Naast het restaurant bieden ze ook afhaalmaaltijden aan en hebben ze cadeaubonnen beschikbaar. Ze hebben ook vacatures voor verschillende functies in het restaurant. Je kunt contact met hen opnemen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Restaurant Izzi B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Izzi B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Izzi B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Izzi B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Restaurant Izzi B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Izzi B.V.

Bezoekers bekeken ook