Restaurant Arsenaal 1824

Restaurant Arsenaal 1824 is een Restaurant gelegen aan Arsenaalpoort 1 in Nijmegen.

Meer informatie over Restaurant Arsenaal 1824 in Nijmegen

In het centrum van Nijmegen is Arsenaal 1824 gevestigd, een gezellig Grand Café en Restaurant. Het restaurant biedt gerechten uit de Franse, Mediterrane en Oosterse keuken, evenals speciaal bieren en wijnen. Het Grand Café is dagelijks geopend en biedt ook heerlijke snacks en borrels. Het restaurant is geopend van woensdag tot zondag en serveert lunchgerechten, voorgerechten, salades en hoofdgerechten. Beide locaties hebben een terras waar je kunt genieten van het mooie weer en gegrilde specialiteiten. Het Arsenaal heeft ook een parkeergarage met 300 parkeerplaatsen.

Wil je weten wat Restaurant Arsenaal 1824 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Arsenaal 1824 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Arsenaal 1824? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Arsenaal 1824 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Restaurant Arsenaal 1824 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Arsenaal 1824

Bezoekers bekeken ook