Hotel Credible

Hotel Credible is een Restaurant gelegen aan Hertogstraat 1 in Nijmegen.

Meer informatie over Hotel Credible in Nijmegen

Lieve gasten, bij Hotel Credible in Nijmegen ben je niet zomaar een gast, je bent er echt. De kans is groot dat je niet meer weg wilt, omdat je het zo naar je zin hebt. Je zit gezellig te kletsen, te kijken, spelletjes te spelen, te eten, te relaxen en te genieten van de warme sfeer, de mensen en de muziek. Misschien lees je zelfs een goed boek, want we hebben genoeg leesvoer. Bij Credible zitten hotelgasten naast flexwerkers, late ontbijters naast vroege avondeters en verliefde stelletjes naast congresbezoekers. De mix van mensen en mogelijkheden, de ontspannen sfeer en de fantastische medewerkers zorgen voor een onvergetelijke ervaring in Nijmegen. Je kunt bij ons overnachten, eten en drinken op het terras of een drankje meenemen naar je kamer. Welkom bij Credible. Groetjes Credi.

Wil je weten wat Hotel Credible verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel Credible of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel Credible? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel Credible het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Hotel Credible reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel Credible

Bezoekers bekeken ook