Loetje

Loetje is een Restaurant gelegen aan Kraanstraat 214 in Nijmegen.

Meer informatie over Loetje in Nijmegen

Loetje heeft een nieuwe toevoeging aan het menu, namelijk Loetje's Biefstuk Bali 0.0. Dit is een plantaardige variant van de bekende biefstuk van Loetje. Het gerecht bevat geen vlees, maar heeft wel de typische Loetje smaak. Je kunt dit gerecht bestellen op de locatie in Nijmegen. Daarnaast heeft Loetje ook vacatures voor wie op zoek is naar een baan of bijbaan. Het adres van Loetje Nijmegen is Kraanstraat 214, 6541 EJ Nijmegen en de openingstijden zijn van 12:00 tot 22:30, zeven dagen per week. Er is parkeergelegenheid beschikbaar in verschillende zones, waarvoor betaald moet worden. Er is ook gratis parkeergelegenheid in de Havenstraat en Waalhaven. Voor reserveringen en andere vragen kun je contact opnemen via directantwoord@loetje.nl.

Wil je weten wat Loetje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Loetje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Loetje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Loetje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Loetje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Loetje

Bezoekers bekeken ook