Bistrobar Bankoh

Bistrobar Bankoh is een Restaurant gelegen aan Kaapstander 286 in Nijmegen.

Meer informatie over Bistrobar Bankoh in Nijmegen

Bistrobar Bankoh is een gezellige plek in Nijmegen waar je heerlijk kunt eten en drinken. Het restaurant is gelegen aan de Kaapstander 286 en heeft een telefoonnummer en e-mailadres om te reserveren of informatie op te vragen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om online te reserveren. Het is zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan Bistrobar Bankoh en te genieten van de culinaire gerechten en drankjes. En als je nog meer avontuur wilt, kun je ook eens naar Berlijn gaan.

Wil je weten wat Bistrobar Bankoh verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bistrobar Bankoh of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bistrobar Bankoh? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bistrobar Bankoh het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Bistrobar Bankoh reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bistrobar Bankoh

Bezoekers bekeken ook