Eetpaleis Marhaba

Eetpaleis Marhaba is een Restaurant gelegen aan Sint Annastraat 58 in Nijmegen.

Meer informatie over Eetpaleis Marhaba in Nijmegen

Welkom op de website van Eetpaleis Marhaba in Nijmegen! Op onze website kunt u ons menu bekijken en direct bestellen. Onze klanten geven ons 5 sterren na 101 beoordelingen, dus ervaar het zelf! Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van unieke kortingen en acties. Daarnaast kunt u ook onze app downloaden om nog sneller en eenvoudiger te bestellen. Op onze menukaart vindt u onder andere populaire gerechten zoals de crispy burger, kapsalon hete kip en broodje shoarma. Daarnaast hebben we ook verschillende schotels, mixgrills en salades. Verder bieden we diverse dranken en extra sauzen aan. Helaas is onze website op dit moment gesloten, maar u kunt altijd bij ons komen afhalen. Kom dus langs bij Eetpaleis Marhaba in Nijmegen!

Wil je weten wat Eetpaleis Marhaba verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetpaleis Marhaba of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetpaleis Marhaba? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetpaleis Marhaba het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Eetpaleis Marhaba reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetpaleis Marhaba

Bezoekers bekeken ook