Frappant

Frappant is een Restaurant gelegen aan Graafseweg 65 in Nijmegen.

Meer informatie over Frappant in Nijmegen

Frappant is een restaurant waar je kunt genieten van heerlijk eten en drinken. Het menu verandert elke 4 weken, dus er is altijd iets nieuws te proeven. Hoewel ze geen grote kaart hebben, is er voor iedereen wel iets lekkers te vinden. Het is mogelijk om direct online te reserveren, maar als je met een groep van 7 of meer personen bent, is het beter om even telefonisch contact op te nemen of een e-mail te sturen. Frappant is geopend van woensdag tot zondag vanaf 17:00 uur. Het team van Frappant kijkt er naar uit om je te verwelkomen!

Wil je weten wat Frappant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Frappant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Frappant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Frappant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Frappant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Frappant

Bezoekers bekeken ook