Restaurant Nimma

Restaurant Nimma is een Restaurant gelegen aan Weurtseweg 478 in Nijmegen.

Meer informatie over Restaurant Nimma in Nijmegen

Hotel en restaurant Nimma is een warme en industriële plek waar mensen kunnen eten, werken, een drankje kunnen doen en overnachten. Het is geschikt voor verschillende soorten mensen, zoals backpackers, zakenmensen, feestgangers en stelletjes. Het hotel biedt een laagdrempelige en eerlijk geprijsde ervaring. Je kunt contact opnemen met het hotel via telefoon of e-mail. Het hotel heeft ook kamers en vacatures beschikbaar. Level 4 is een locatie voor feesten en partijen en heeft een prachtig dakterras. Er zijn positieve beoordelingen van gasten die het hotel hebben bezocht tijdens de Vierdaagsefeesten en voor werk. Het hotel is dagelijks geopend en je kunt inchecken vanaf 15:00 uur.

Wil je weten wat Restaurant Nimma verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Nimma of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Nimma? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Nimma het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Restaurant Nimma reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Nimma

Bezoekers bekeken ook