Tante Koosje

Tante Koosje is een Restaurant gelegen aan Berg en Dalseweg 359 in Nijmegen.

Meer informatie over Tante Koosje in Nijmegen

Bij Tante Koosje kan er van dinsdag tot en met zondag gereserveerd worden voor het diner tussen 16.00 en 22.00 uur. Op zaterdag en zondag is de lunch ook beschikbaar van 12.00 tot 16.00 uur. Tijdens de borrel zijn er verschillende hapjes verkrijgbaar, zoals Turks brood met hummus, rundvlees bitterballen, en oesters. Op de dinerkaart staan onder andere gerechten zoals rundercarpaccio, sashimi van zalm, en gebakken lamsrump. Bijgerechten zijn onder andere friet, venkelsalade, en gebakken rijst. Voor het dessert zijn er opties zoals advocaatje met slagroom, panna cotta van kokos en limoenblad, en pure chocolademousse. Tijdens de lunch zijn er ook diverse broodjes en salades verkrijgbaar, evenals warme gerechten zoals panini met geitenkaas en zeevruchtenpasta. De locatie van Tante Koosje is op de Berg en Dalseweg 359 in Nijmegen en ze zijn telefonisch bereikbaar op 024-3222750. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 16.00 tot 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 12.00 tot 22.00 uur.

Wil je weten wat Tante Koosje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tante Koosje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tante Koosje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tante Koosje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Tante Koosje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tante Koosje

Bezoekers bekeken ook