Mi Barrio

Mi Barrio is een Restaurant gelegen aan Fransestraat 58 in Nijmegen.

Meer informatie over Mi Barrio in Nijmegen

Bij Mi Barrio in Nijmegen kun je terecht voor lunch, borrel en diner. Je kunt telefonisch reserveren of via de website. Voor groepen van meer dan 10 personen zijn er verschillende mogelijkheden, zoals een borrel of uitgebreid diner. Mi Barrio biedt genoeg ruimte voor besloten feesten of borrels, ideaal voor verjaardagen of babyshowers. Als je interesse hebt of vragen hebt, kun je mailen naar info@mibarrio.nl of bellen naar 024-6791559. Bekijk de menukaarten op de website om een idee te krijgen van de gerechten die ze serveren.

Wil je weten wat Mi Barrio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mi Barrio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mi Barrio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mi Barrio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Mi Barrio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mi Barrio

Bezoekers bekeken ook