Grand-café Lindenholt

Grand-café Lindenholt is een Restaurant gelegen aan Sint Agnetenweg 77 in Nijmegen.

Meer informatie over Grand-café Lindenholt in Nijmegen

Grand-café Lindenholt is een plek waar herinneringen worden gemaakt en gedeeld. Het is een ontmoetingsplek waar mensen kunnen genieten van lunch en diner en heerlijke gerechten van de menukaart. Het café biedt ook de mogelijkheid om even tot rust te komen en te genieten van een moment voor jezelf. Daarnaast heeft het grand-café een mooie feestzaal waar evenementen kunnen worden georganiseerd. De openingstijden van het grand-café zijn van woensdag tot en met zondag, met verschillende sluitingstijden. Eigenaren Ronald Gerrits en Daan Wichgers heten iedereen welkom bij Grand-café Lindenholt, het grand-café van Nijmegen.

Wil je weten wat Grand-café Lindenholt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grand-café Lindenholt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grand-café Lindenholt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grand-café Lindenholt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Grand-café Lindenholt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grand-café Lindenholt

Bezoekers bekeken ook