NACIONAL

NACIONAL is een Restaurant gelegen aan Waalkade 1 in Nijmegen.

Meer informatie over NACIONAL in Nijmegen

Dit is de samenvatting van de tekst: Nacional is een lokale ontmoetingsplek waar mensen, culturen en smaken samenkomen voor koffie, lunch, thee, borrel, diner en inspiratie. De plek waar gelijkgestemden elkaar vinden en met een verhaal naar huis gaan. Nacional houdt van kwaliteit en selecteert dagelijks de beste en mooiste producten. Ze kopen duurzaam in om bij te dragen aan het evenwicht tussen mens, milieu en aarde. Er worden verschillende events georganiseerd, zoals de Grand Prix op 3, 4, 10 en 11 november, waarbij een 15-gangen chefsmenu wordt geserveerd. Op 15 december is er een pre-kerstfeest met een 5-gangen diner en muziek van DJ Mika H. Tijdens de kerstdagen serveert Nacional traditionele en vernieuwende gerechten. Het terras biedt comfortabele zitplaatsen met uitzicht op de Waal en er is een uitgebreide borrelkaart. Ook kunnen er groepsreserveringen worden gemaakt voor verschillende vieringen. Nacional is opgericht door verschillende ondernemers die elkaar steunen en heeft al veel positieve beoordelingen ontvangen.

Wil je weten wat NACIONAL verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van NACIONAL of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij NACIONAL? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je NACIONAL het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar NACIONAL reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. NACIONAL

Bezoekers bekeken ook