Plek Nijmegen

Plek Nijmegen is een Restaurant gelegen aan Hatertseweg 23 A in Nijmegen.

Meer informatie over Plek Nijmegen in Nijmegen

Bij Plek Nijmegen kun je niet alleen genieten van een heerlijke maaltijd, maar ook van een unieke shopervaring. In het restaurant zelf bevindt zich namelijk de Plek Shop, waar je allerlei accessoires kunt kopen. Ze zijn trots op hun assortiment en voeren merken zoals HK Living. Daarnaast heerst er een gezellige sfeer bij Plek Nijmegen, wat het nog leuker maakt om er te winkelen. De openingstijden zijn van maandag tot en met zondag van 12.00 uur tot 22.00 uur. Reserveren is mogelijk vanaf 4 personen. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Plek Nijmegen.

Wil je weten wat Plek Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Plek Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Plek Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Plek Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Plek Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Plek Nijmegen

Bezoekers bekeken ook