BT Communicatie

BT Communicatie is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Brederostraat 104 in Nijmegen.

Meer informatie over BT Communicatie in Nijmegen

BT Communicatie is een freelance marketing- en communicatieadviseur die hulp biedt aan organisaties met verschillende communicatiedoelen. Bjorn Teeuwen heeft veel ervaring met het communiceren met verschillende doelgroepen en het organiseren van evenementen. Hij biedt diensten aan zoals social media-beheer, social media marketing, nieuwsbrieven, corporate communicatie, vormgeving en huisstijl, en websiteontwikkeling en -beheer. Hij heeft al samengewerkt met organisaties zoals DressMe Clothing, Restaurant Claudius, Café Wunderkammer, Sattva Praktijk, Summer Capital en Bart en Alex. Klanten zijn tevreden over zijn enthousiasme, creativiteit en deskundigheid. Voor vragen, interesse in een samenwerking of hulp bij een project kan er contact worden opgenomen met Bjorn Teeuwen.

Wil je weten wat BT Communicatie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BT Communicatie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BT Communicatie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BT Communicatie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar BT Communicatie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BT Communicatie

Bezoekers bekeken ook