Change by sport

Change by sport is een Personal trainer gelegen aan Groothandelsweg 3 in Nijmegen.

Meer informatie over Change by sport in Nijmegen

Bij Indoor Bootcamp kun je meedoen aan effectieve trainingen of kiezen voor Personal Training door Change by Sport. Er is ook een mogelijkheid voor een gratis 14-daagse proefperiode. De trainers zijn gemotiveerd en geven advies op het gebied van coaching en voeding. Daarnaast kun je het Indoor Bootcamp rooster bekijken en je inschrijven. Dit gaat in vier stappen: vraag een proefles aan, download de VirtuaGym app, volg je eerste les op je eigen niveau en bespreek je doelen met de coaches, en ten slotte beslis je samen met de coaches welk lidmaatschap je kiest.

Wil je weten wat Change by sport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Change by sport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Change by sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Change by sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Change by sport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Change by sport

Bezoekers bekeken ook