Gelukkig Lijf Nijmegen

Gelukkig Lijf Nijmegen is een Personal trainer gelegen aan Kerkenbos 1072 in Nijmegen.

Meer informatie over Gelukkig Lijf Nijmegen in Nijmegen

Ben je op zoek naar de beste personal trainer in de regio Nijmegen? Dan hoef je niet verder te zoeken, want Gelukkig Lijf biedt personal training aan om jou gelukkig te laten voelen in je eigen lichaam. De personal trainers helpen je met verschillende doelen, zoals afvallen, spieropbouw en een gezondere leefstijl. Ze bieden ook personal training aan voor mensen uit Lent en Oosterhout. Voordat je begint met een traject, is er een vrijblijvende kennismaking waarbij de trainer kijkt wat hij of zij voor jou kan betekenen en of het bij je past. Er worden verschillende testen en metingen gedaan om de samenstelling van je lichaam te bepalen en je huidige niveau in kaart te brengen. Op basis van deze informatie wordt er een plan opgesteld dat bestaat uit personal training, voedingsbegeleiding, leefstijlcoaching en groepslessen. Gelukkig Lijf onderscheidt zich door deze unieke combinatie van training, leefstijlcoaching en voedingsbegeleiding, uitgevoerd door professionele trainers en gewichtsconsulenten. Tijdens het traject zal je zowel fysieke als mentale vooruitgang boeken, zoals sterker worden, meer energie krijgen en beter omgaan met stress. De kosten van personal training bij Gelukkig Lijf zijn te vinden op hun tarievenpagina.

Wil je weten wat Gelukkig Lijf Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gelukkig Lijf Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gelukkig Lijf Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gelukkig Lijf Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Gelukkig Lijf Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gelukkig Lijf Nijmegen

Bezoekers bekeken ook