Christel Verbiesen

Christel Verbiesen is een Marketingconsultant gelegen aan Berg en Dalseweg 127 in Nijmegen.

Meer informatie over Christel Verbiesen in Nijmegen

Christel Verbiesen is een marketingstrateeg die ondernemers helpt om de juiste focus en positionering te vinden voor hun marketing. Ze biedt een gratis stappenplan aan met 6 stappen om meer klanten aan te trekken. Veel ondernemers hebben moeite met marketing en sales en voelen zich overweldigd door de vele mogelijkheden. Christel benadrukt dat marketing leuk kan zijn als je weet wat je moet doen. Ze heeft al jarenlange ervaring in het helpen van internationale bedrijven en multinationals met hun marketingcampagnes. Haar focus ligt op het ontwikkelen van een klantreis-model, waarbij elke onderneming een unieke klantreis heeft. Ze helpt ondernemers om hun klantreis in kaart te brengen en een marketingstrategie te creëren die bij hen past. Veel ondernemers hebben positieve ervaringen met Christel en vinden haar waardevol en prettig om mee te werken.

Wil je weten wat Christel Verbiesen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Christel Verbiesen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Christel Verbiesen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Christel Verbiesen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Christel Verbiesen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Christel Verbiesen

Bezoekers bekeken ook