De Bruijn Lunchen op de Markt

De Bruijn Lunchen op de Markt is een Ontbijtrestaurant gelegen aan Grote Markt 21 in Nijmegen.

Meer informatie over De Bruijn Lunchen op de Markt in Nijmegen

Bij lunchcafé "De Bruijn Lunchen op de Markt" in Nijmegen kunt u genieten van een heerlijk ontbijt of lunch onder de St. Stevenstoren op de Grote Markt. Ze serveren goede koffie, een kwalitatieve lunch en verschillende bieren en wijnen. U bent vanaf 08.30 uur welkom om te komen genieten. Als u weinig tijd heeft, kunt u ook een "Coffee to go" halen. Daarnaast kunt u bij De Bruijn cadeaubonnen afhalen, leuk als cadeau voor een speciale gelegenheid. U kunt zelf uw lunch samenstellen uit kleine gerechtjes en daarbij 3 of 4 items per persoon kiezen. Op de website kunt u de menukaart bekijken en ook een kijkje nemen op hun Instagram. De contactgegevens van De Bruijn zijn te vinden op hun website en de openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur en op zondag van 09.30 tot 17.00 uur.

Wil je weten wat De Bruijn Lunchen op de Markt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Bruijn Lunchen op de Markt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Bruijn Lunchen op de Markt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Bruijn Lunchen op de Markt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar De Bruijn Lunchen op de Markt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Bruijn Lunchen op de Markt

Bezoekers bekeken ook