Lunchbar De Viking

Lunchbar De Viking is een Ontbijtrestaurant gelegen aan Lange Hezelstraat 104 in Nijmegen.

Meer informatie over Lunchbar De Viking in Nijmegen

Wij zijn een lunchbar gevestigd aan het einde van de Lange Hezelstraat in het centrum van Nijmegen. Bij ons kun je genieten van koffie van Vascobelo, zelfgemaakte taarten en een lekkere lunch. In de winter kun je opwarmen in onze knusse woonkamer en in de zomer hebben we een zonnig terras. Ook kun je bij ons werken achter je laptop in een chille omgeving. Reserveren is mogelijk vanaf 6 personen en huisdieren zijn toegestaan. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur en op zondag van 11:00 tot 17:00 uur. Ons adres is Lange Hezelstraat 104, 6511CN Nijmegen en je kunt contact met ons opnemen via devikinglunchbar@gmail.com of telefonisch via 024 679 3926.

Wil je weten wat Lunchbar De Viking verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lunchbar De Viking of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lunchbar De Viking? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lunchbar De Viking het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Lunchbar De Viking reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lunchbar De Viking

Bezoekers bekeken ook