Fresca

Fresca is een Ontbijtrestaurant gelegen aan Van Broeckhuysenstraat 16 in Nijmegen.

Meer informatie over Fresca in Nijmegen

Bij Fresca kun je zowel binnen als buiten op het zonnige terras genieten van heerlijke gerechten en drankjes. In de zomer kun je hier genieten van een romige cappuccino in de ochtend en zelfgebakken taart. In de winter is het binnen knus en kun je genieten van de geur van versgemalen koffie en de lekkerste gerechten uit de keuken. Ze serveren zowel gezonde als minder gezonde gerechten, zoals zoete en hartige taarten, cakes, salades en verschillende ontbijtjes. Ook voor een high tea ben je hier aan het juiste adres. Als je met kinderen komt, maken ze graag speciale gerechten en drankjes voor ze. Ze zijn elke dag geopend van 08.30 tot 18.00 uur. Je kunt ze vinden op de van Broeckhuysenstraat 16 in Nijmegen. Reserveren is niet mogelijk, behalve voor high teas. Volg ze op social media voor actuele aanbiedingen en updates. Daarnaast kun je bij de Fabergroep terecht voor het organiseren van kerst- of nieuwjaarsborrels in een van hun acht unieke zaken in het hart van Nijmegen. Klik op de button voor meer informatie over de mogelijkheden.

Wil je weten wat Fresca verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fresca of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fresca? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fresca het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Fresca reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fresca

Bezoekers bekeken ook