Donatello's Nijmegen

Donatello's Nijmegen is een Pizzeria gelegen aan Eerste Walstraat 18 in Nijmegen.

Meer informatie over Donatello's Nijmegen in Nijmegen

Donatello's Nijmegen is een Italiaans restaurant dat sinds 1987 bekend staat als een geweldige plek om te eten. Ze bieden verschillende services aan, zoals online reserveren, afhalen en thuisbezorgd. Het restaurant is geopend op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag, maar sluit een half uur eerder dan de aangegeven sluitingstijden. Op dinsdag zijn ze gesloten. Als je geen tijd hebt om uit eten te gaan, kun je ook bij hen afhalen. Ze hebben een uitgebreide menukaart die je online kunt bekijken. Voor vragen en opmerkingen kun je contact met hen opnemen via hun contactgegevens. Donatello's Nijmegen is gevestigd aan de Eerste Walstraat 18 in Nijmegen.

Wil je weten wat Donatello's Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Donatello's Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Donatello's Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Donatello's Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Donatello's Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Donatello’s Nijmegen

Bezoekers bekeken ook