Pizzacafé DESEM

Pizzacafé DESEM is een Pizzeria gelegen aan Smetiusstraat 7 in Nijmegen.

Meer informatie over Pizzacafé DESEM in Nijmegen

Pizzacafé DESEM is een zuurdesem-pizzeria in het centrum van Nijmegen. Ze maken zuurdesempizza's van lokale granen en schenken natuurwijn, kombucha en hun eigen tomatenbier. Naast pizza's hebben ze ook verrassende gerechten en desserts. Je kunt er zowel met kleine als grote gezelschappen terecht en je kunt de zuurdesempizza's ook afhalen. Op social media delen ze de laatste nieuwtjes, zoals de specials op het menu en leuke samenwerkingen. Het restaurant is geopend van donderdag tot en met zondag vanaf 17:00 uur. Voor afhaalbestellingen kunnen ze gebeld worden vanaf 14:00 uur op 024-8443254.

Wil je weten wat Pizzacafé DESEM verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pizzacafé DESEM of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pizzacafé DESEM? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pizzacafé DESEM het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Pizzacafé DESEM reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pizzacafé DESEM

Bezoekers bekeken ook