Renato's Pizzeria - Nijmegen

Renato's Pizzeria - Nijmegen is een Pizzeria gelegen aan Graafseweg 27 in Nijmegen.

Meer informatie over Renato's Pizzeria - Nijmegen in Nijmegen

Renato's Pizzeria brengt sinds 2020 de meest authentieke Italiaanse Romeinse stijl pizza naar Nijmegen. Met een knapperige dunne korst, de heerlijkste burrata en affettati 100% Italiani. Een eenvoudig menu, hoogwaardige ingrediënten en gepassioneerde pizzaioli: zo creëren we magie. Elke maand wordt er een speciale pizza van de kaart gemaakt met verse en seizoensgebonden ingrediënten. Je kunt een plekje kiezen in onze gezellige pizzeria, buiten voor een frisse neus, of aan de bar om onze pizzaioli in de keuken te zien. Sluit af met een zoetigheid van onze zelfgemaakte desserts, of een slokje limoncello. Er zijn vegetarische, veganistische en glutenvrije opties beschikbaar. We zijn op zoek naar nieuwe teamleden in Nijmegen, van keukenpersoneel tot bediening. Maak nu een reservering via het groene menu rechtsonder en kom genieten van een echte Italiaanse pizza. We kunnen ook groepsreserveringen tot 80 gasten verzorgen. Bestel je liever vanuit huis? Geen probleem, we bezorgen via UberEats. Of je kunt je bestelling ook afhalen door ons even te bellen. Ons adres is Graafseweg 27, 6512BM Nijmegen. We zijn elke dag geopend van 17:00 tot 21:30 en telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden.

Wil je weten wat Renato's Pizzeria - Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Renato's Pizzeria - Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Renato's Pizzeria - Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Renato's Pizzeria - Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Renato's Pizzeria - Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Renato’s Pizzeria – Nijmegen

Bezoekers bekeken ook