Ontwerpbestemmingsplan Nijmegen Koudenhoek Noord

DeNijmegengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerpbestemmingsplan Nijmegen Koudenhoek Noord.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nijmegen zijn voornemens om, met toepassing van artikel 3.1 van de Wet ruimtelijke ordening, het ontwerpbestemmingsplan Nijmegen Koudenhoek Noord aan de gemeenteraad ter vaststelling voor te leggen.Het plangebied is gelegen aan de Griftdijk Noord in Lent. Het plangebied wordt begrensd door de Griftdijk Noord aan de westzijde, de Dijkstraat en de fietsstraat aan de zuidzijde en de Margaretha van Mechelenweg en de spoorlijn aan de oostzijde. De noordelijke gebiedsgrens wordt gevormd door de oever van de Oosterhoutse Plas. Directe aanleiding voor het nieuwe bestemmingsplan vormt de ontwikkeling van het gebied ten behoeve van woningbouw conform het Ambitiedocument en de bijbehorende essentiekaart voor Hof van Holland, Woenderskamp, Broodkorf (heet nu Koudenhoek) uit 2016, waarin de kaders voor verdere ontwikkeling zijn vastgesteld. In het plangebied zijn woningen voorzien.InzageHet plan, met de bijbehorende stukken, ligt gedurende zes weken (met ingang van donderdag 14 december 2023 tot en met woensdag 24 januari 2024) ter inzage bij de Informatiebalie in de Stadswinkel, Mariënburg 30 te Nijmegen. Het digitale bestemmingsplan is te raadplegen op de landelijke website: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0268.BP26200-ON01ZienswijzeIn de periode van donderdag 14 december 2023 tot en met woensdag 24 januari 2024 kan eenieder conform artikel 3:15 Algemene wet bestuursrecht een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad, t.a.v. de afdeling Stadsrealisatie (bureau SR30), Postbus 9105, 6500 HG Nijmegen. Het is ook mogelijk om digitaal een zienswijze in te dienen via https://www.nijmegen.nl (zoek op ‘zienswijze doorgeven’). Inloggen met DigiD - of voor bedrijven met Eherkenning - is hierbij verplicht.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deNijmegengids.nl op 13-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Nijmegen, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deNijmegengids.nl
Redactie deNijmegengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Nijmegen
  2. gmb-2023-527755

Gerelateerde berichten