Bekendmaking aanmeldnotitie (MER-beoordeling), bestemmingsplan Nijmegen Centrum – Binnenstad – 16 (Molenpoortpassage)

DeNijmegengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Bekendmaking aanmeldnotitie (MER-beoordeling), bestemmingsplan Nijmegen Centrum – Binnenstad – 16 (Molenpoortpassage).

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van Nijmegen maken, gelet op artikel 7.17 van de Wet milieubeheer, het volgende bekend.Een aanmeldnotitie is opgesteld voorafgaand aan de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan Nijmegen Centrum – Binnenstad – 16 (Molenpoortpassage). In het bouwplan is het volgend programma voorzien:-Woningbouw: 415 - 435 woningen;-Detailhandel: (exclusief supermarkt): 1.200 – 2.000 m² bvo;-Supermarkt: 1500 - 1700 m² bvo;-Horeca: 700 m² bvo;-Terrassen: in totaal maximaal 450 m² bvo;-Flexruimten/woonwerkruimten 90 m² bvo;-Openbare fietsparkeervoorziening van circa 390 m² bvo.Burgemeester en wethouders van Nijmegen zijn van mening dat de omstandigheden waaronder de voorgenomen activiteit wordt ondernomen, niet tot zodanige milieugevolgen leiden dat het opstellen van een milieueffectrapport nodig is. Burgemeester en wethouders van Nijmegen hebben besloten dat voor de hierboven beschreven locatie geen milieueffectrapport hoeft te worden opgesteld. Op grond van artikel 6.3 van de Algemene wet bestuursrecht wordt deze beoordeling beschouwd als een voorbereidingsbesluit, waartegen geen direct bezwaar of beroep open staat. U kunt uw bezwaren tegen dit m.e.r.-beoordelingsbesluit kenbaar maken in de hierop volgende procedure van het uiteindelijke besluit, te weten het bestemmingsplan.InzageHet bestemmingsplan, met de bijbehorende stukken, ligt gedurende zes weken (met ingang van zaterdag 16 december 2023 tot en met vrijdag 26 januari 2024) ter inzage bij de Informatiebalie in de Stadswinkel, Mariënburg 30 te Nijmegen.Het digitale bestemmingsplan, met de bijbehorende stukken, is te raadplegen op de landelijke website: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0268.BP5016-ON01

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deNijmegengids.nl op 16-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Nijmegen, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deNijmegengids.nl
Redactie deNijmegengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Nijmegen
  2. gmb-2023-535546

Gerelateerde berichten