Kerkpad 30 Nijmegen: verduurzamen van het pand - omgevingsvergunning - Aanvraag ontvangen

DeNijmegengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kerkpad 30 Nijmegen: verduurzamen van het pand - omgevingsvergunning - Aanvraag ontvangen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Gepubliceerd op: 15-12-2023Omschrijving: verduurzamen van het pand (Kerkpad 30 Nijmegen)Activiteiten: Monument; Bouwen; Zaaknummer: W.Z23.108956.01Product: omgevingsvergunningOntvangst: 30-11-2023Definitieve beschikking ter inzage gelegd: Soort: Aanvraag ontvangenToelichting: Wanneer neemt gemeente Nijmegen een besluit over de aanvraag van de vergunning? De gemeente heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op de hierboven aangegeven datum van ontvangst. De gemeente neemt daarover waarschijnlijk binnen acht weken een besluit. Als de vergunning wordt verleend of geweigerd publiceert de gemeente een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren. De stukken van deze procedure zijn niet (meer) digitaal raadpleegbaar. U kunt de stukken opvragen door een mail te sturen naar omgevingsloket@nijmegen.nl onder vermelding van het zaaknummer waarvan u de stukken wilt inzien.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deNijmegengids.nl op 16-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Nijmegen, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deNijmegengids.nl
Redactie deNijmegengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Nijmegen
  2. gmb-2023-537815

Gerelateerde berichten