Onherroepelijk bestemmingsplan Nijmegen Groenewoud Kwakkenberg - 8 (Groenewoudseweg 275)

DeNijmegengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Onherroepelijk bestemmingsplan Nijmegen Groenewoud Kwakkenberg - 8 (Groenewoudseweg 275).

Meer informatie over deze bekendmaking:

Met betrekking tot het door de Raad van de gemeente Nijmegen vastgestelde bestemmingsplan Nijmegen Groenewoud Kwakkenberg - 8 (Groenewoudseweg 275) is geen beroep ingesteld noch een voorlopige voorziening aangevraagd. Hierdoor is het bestemmingsplan met ingang van 9 februari 2024 onherroepelijk geworden.InzageHet analoge bestemmingsplan kan na telefonische afspraak, worden ingezien bij de Omgevingsdienst Regio Nijmegen (tel. 14024).Het digitale bestemmingsplan is te raadplegen op de landelijke website:https://www.ruimtelijkeplannen.nlVerder is het bestemmingsplan ook te zien op www.omgevingswet.overheid.nl via Regels op de kaart.Tegen een onherroepelijk bestemmingsplan staan geen rechtsmiddelen meer open.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deNijmegengids.nl op 07-03-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Nijmegen, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deNijmegengids.nl
Redactie deNijmegengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Nijmegen
  2. gmb-2024-98533

Gerelateerde berichten