Gommers

Gommers is een Aannemer gelegen aan Oostkanaalhaven, Doctor de Blécourtstraat 59 in Nijmegen.

Meer informatie over Gommers in Nijmegen

Gommers is een familiebedrijf met een gedreven team. Ze zijn ervaren en hebben expertise in verschillende diensten zoals bouw, dakbedekkingen, technische installaties en onderhoud en beheer. Ze zijn klantgericht en luisteren naar de wensen van hun klanten om deze vervolgens te adviseren en uit te voeren. Ze werken samen met vaste partners en waarborgen kwaliteit. Ze hebben verschillende projecten gerealiseerd, waaronder de realisatie van appartementen in een monumentale boerderij, nieuwbouw woningen en de ontwikkeling van nieuwbouw appartementen. In het nieuws zijn ze trots op de nieuwbouwwoning in Beek-Ubbergen en ze zijn op zoek naar een hoofdcalculator. Ze werken momenteel ook aan het Arsenaal in Grave. Gommers Nijmegen BV is het bedrijf achter dit alles.

Wil je weten wat Gommers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gommers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gommers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gommers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Gommers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gommers

Bezoekers bekeken ook